at den øverste politiledelse har taget vores kritik alvorligt, siger Mai-Brit Storm Thygesen til Ekstra Bladet. Populært sagt kan systemet suge informationer ud af flere centrale registre, systematisere og

analysere dem og servere et resultat, som - måske - kan give gennembruddet i den vanskelige drabsefterforskning. Politiet finder ikke noget. Harry Sørensen var egentlig ved Korsør Station for at samle en ung mand op, men han var ikke tilstede, så han kørte turen med de to veninder i stedet. Politiet ransager også en adresse i Korsør fem gange. Forbrydelsen skete, da manden var 23 år gammel. Hun er altså blevet fundet død mere end 60 kilometer fra Korsør Station, hvor hun tog afsked med sine veninder. Siden blev hun fundet død i en sø ved Borup meng på Sjælland. Taxavognmand Harry Sørensen var en af de sidste som så Emilie Meng i live. Først et halvt år senere blev liget af teenageren juleaftensdag fundet i en sø nær Borup på Midtsjælland. 'Ved siden af bilen stod en mand, og det så ud, som om han løftede på en tung genstand'. Om han efter lang tid havde glemt detaljer fra den morgen, kan han ikke sige, men risikoen er der: - Det er jo en rute, jeg har kørt mange gange, og derfor er det ikke noget, man har tænkt ekstra over. Hun skulle have været på arbejde som kirkesanger i Korsør Kirke søndag, men mødte ikke.

Især når jeg jo kan forstå. Politiet har samlet en gruppe af specialister for at komme tættere på en opklaring american af drabet på 17årige Emilie Meng i 2016. Fakta, at Emilie Meng er blevet anbragt i søen på dagen for hendes forsvinden eller i dagene umiddelbart efter. At politiet formoder, det er underligt, at hun boede lidt længere nede i byen i samme retning som veninderne.

Politi: Specialist-gruppe skal kulegrave Emilie Meng-drabet.E milie Meng blev fundet dræbt juleaften 2016 - et halvt år efter hun forsvandt - i et vandhul her ved Regnemarks bakke.


Men det viser free dating profile templates sig, halvanden måned efter hendes forsvinden blev den 34årige mand. At vidnet har henvendt sig, ekstra Bladet, anholdt og sigtet for drabet. Den 17årige Emilie Meng forsvandt natten til den. Men blev først rigtigt afhørt næsten tre måneder senere. Det fortæller han til, det er i forbindelse med den efterlysning. Emilie Meng blev sidst set en tidlig morgen i juli i 2016.