personer, og så er der som sagt ikke. Danny Elfmans æggende score er faktisk det bedste, og det er lige som ikke helt nok. Og kan vi stole

på fortælleren, eller bliver alt vendt på vrangen som i Gillian Flynns. Historiens fokus via Rachels øjne er strikt splittet op på de to andre vigtige kvinder i sagen: eksmandens hustru, Anna, og Megan, den smukke kone i huset ved banelegemet. Hjemmet kan være fuld af dybe hemmeligheder, løgne, fortielser og forbrydelser. Og snart er Rachel blandt de mistænkte, da man finder den forsvundnes lig. Man har flyttet miljøet geografisk og socialt en klasse. Jeg vil ikke røbe mere af handlingen. Er du vant til tempofyldte krimier, så forbered dig på,. PS: Bogen er blevet kaldt den hurtigst sælgende debutroman nogensinde. Instruktøren Tate Taylor og manusforfatteren Erin toget Cressida Wilsons filmatisering af romanen er langt mere en dekonstruktion end en adaption. I nogle afsnit er vi i hovedet på Megan, den forsvundne kvinde, og vi hører også historien fra Annas synsvinkel. Mestendels på grund af druk, men nok også, fordi hun ikke er fertil og ung nok for husbonden, som har taget en yngre model som moder for sit barn. Paula Hawkins er født og opvokset i Zimbabwe og flyttede som 17-årig til London. For at narre veninden, hun bor hos, og sig selv i sidste ende. Værst af alt: Selv om man ikke har læst bogen, skal man være født i går og tørret på varmeapparatet i nat for ikke midt i filmen at finde ud af, hvem der er skurken. En dag overværer Rachel fra sin plads i toget noget, der chokerer hende, og inden længe er kvinden fra huset efterlyst. Er det dig, der har vundet. 10:46 Anmeldelse: Virtuos voldsspiral. Medv.: Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux.fl). Pludselig så jeg en ganske sympatisk og realistisk reklame for Anonyme Alkoholikere frem for en snedig thriller om sleske personer stedt i grænselandet mellem løgn og latin.

Mænd hun netop havde mødt på en restaurant på en travl gade i London. At hun havde givet oralsex til to forskellige mænd. Og selv om hun på det nærmeste stalker eksmanden. Der skyller grin og tonic ned. Der er tilbage i filmatiseringen, stole på sig selv, et raffineret plot og hverdagsrealisme drysset med Hitchcockuhygge gør Kvinden i toget til en forrygende rejse mod far sandheden. Hvorfor ingen tror på hendes vidnesbyrd.

Kvinden i toget af Paula Hawkins.Kvinden i toget er ifølge flere medier verdens hurtigst sælgende debut og en thriller, der gik.

Kvinden i toget boganmeldelse

Bag noget sundt og trygt gemmer sig en styg verden. Og på vejen passerer hun både sit gamle hus hvor Tom stadig bor samt et lidt længere nede af vejen. Det er hverdagsdramaet, og at sandheden måske er langt fra vores forestillinger. Man bekymrer filippinsk sig synderligt om her.

Hun er elskelig trods ensomhed, kaos og ringe selvkontrol.Rachel er i starten af 30erne.