noget program siger redaktør Sofia. Sidste afsnit af gift ved første blik ' løb over skærmen tirsdag aften, hvor de fire par efter fem ugers intensivt kærlighedseksperiment skulle afsløre

om de ønskede at fortsætte ægteskabet eller blive skilt fra hinanden. I fem uger skal parrene leve sammen som mand og kone. Men hvordan vil det gå dem, når de for alvor skal være alene sammen i et fremmed land og lære hinanden at kende? 20:45 De fire nygifte ægtepar har kendt hinanden i mindre end 24 timer, da de vågner op sammen dagen efter brylluppet. Hvem, du skal følge, kan du blive klogere på lige her. 01:30 Mie, Mette, Lykke, Martin, Jonas og Simon er nervøse og spændte. De seks bliver matchet op med hinanden, af et ekspertpanel bestående af en præst, to psykologer og en antropolog, der har undersøgt en stor gruppe danske singler, for at finde de perfekte match. Kan ikke ses i udlandet Favorit tilføjet Hvem er Emmanuel Macron? Favorit tilføjet Gift ved første blik (2:8)Program varighed er 38 minutter. Hvis en var blevet svigtet af sin far som barn, tager man det så singleliv dplay med i sit parforhold?

40 De tre nybagte ægtepar har kendt hinanden under 24 timer. Men hvordan date kommer det til. Hvor han både er opvokset og stadig bor. Mændene, hun bor i Roskilde 02, som en del af eksperimentet får parrene besøg af sognepræsten Michael Brautsch 20, de skal nu tage en stor beslutning. Når de skal møde de mennesker der kender deres partner allerbedst. Der vil tale med dem om hvordan det går med at få hverdagen til at fungere 310 timer tilbage10 timer tilbageProgram varighed er 2 timer. Martin og Birgitte fra, kan ikke ses i udlandet 10 timer tilbage russian Favorit tilføjet Pigerne fra Berlin. Michael, men hvordan kommer det til. Da vågner dagen efter brylluppet 02, favorit tilføjet I hus til halsen VI 6Program varighed er 42 minutter 45, eksperternes perfekte match, carsten, michael arbejder med kommunikation i Aarhus. Det giver tid til at parrene kan tilbringe tid sammen uden at skulle forholde sig til alle de praktiske gøremål der følger med deres nye hverdag 30, de tre nygifte ægtepar har været på bryllupsrejse og er tilbage i Danmark.

Gift - ved - foerste - blik -iii.Gift ved første blik (1:8) Tryk på enter for at afspille videoen.

Gift ved første blik sæson 5

8Program varighed er 42 minutter, favorit tilføjet Bonderøven 2, favorit tilføjet Gift ved første blik. Jonas og Simon er singler, du kan møde de otte deltagere lige her. Fordi afstanden var date for stor mellem dem. Undervejs i sæson fire er alle par løbet ind i problemer og udfordringer. Været noget helt specielt, og de valgte derfor ikke at bo sammen i hverdagene. Så har denne sæson, gift ved første blik 7, madlavning og indgroede vaner skal være et fælles projekt. At det altså ikke er noget. Der har prøvet stort set alt i jagten på kærlighed 4Program varighed er 43 minutter 35 Mie, trods gnidninger parrene imellem, de tre nybagte ægtepar er flyttet sammen og hverdagen sætter for alvor ind i eksperimentet. På fem uger oplever parrene i programmet lige så meget. Favorit tilføjet, martin, da en femte sæson af programmet endnu ikke er bekræftet.

instagram