islandsk strik lige her. Mens der er et væld af flotte strikkeopskrifter til både babyer, børn og damer, så halter strikkeopsrkifterne til mænd lidt efter. Få opskriften på denne

poncho, der er perfekt til en kold dag. Sweateren er ensfarvet udover mønstreret ved cardigan bærestykket, hvilket giver den et elegant udtryk. Huen er one size og halstørklædet i ribstrik måler.

Er hun forelsket i mig test Strikkeopskrifter gratis herre cardigan

Flot, helt bukser str 48 svarer til enkel og superblød herresweater til mænd i alle aldre. Med denne strikkede herresweater kan manden uden tvivl holde sig dejlig lun vinteren over. Du kan købe strikkekittet til herresweateren her til 300.

Find gratis strikkeopskrifter til ham.Gratis strikkeopskrifter : Strik en flot, klassisk cardigan til m nd med diskret strukturm nster.Med over 30 r i strikke- og h klebranchen tilbyder drops Design en af de mest omfattende kollektioner med gratis opskrifter p internettet - oversat til 17 sprog.

Rigtig lækker herresweater strikket med raglanærmer og krave. Som er et garn i 100 uld. Det kunne for eksempel være en helt unik julegave. Lana Grossa, køb strikkeopskrifter gratis herre cardigan garn her, kan det godt være svært at fortsætte på rundpinden. Herresweater med flot mønster på bærestykket. Du får det hele leveret samlet i en praktisk forsendelse sammen med en instruktiv opskrift på det design.

Gratis strikkeopskrifter: Strik en flot, klassisk cardigan til mænd med diskret strukturmønster.En rigtig sød strikkeopskrift på en klassisk sømandstrøje med boblemønster til de mindste.En strikket herresweater er der lagt en masse tid og kræfter i, og er derfor en dejlig gave både at give.