et let og blødt materiale. For nogen er det endda deres foretrukne tøj. Men kjoler kan bæres hele året rundt, for vi har såmen også kjoler med lange ærmer

og i kraftigere kvaliteter, så børnene kan holde sig dejligt varme også i de kolde måneder. Men kjolen er lige så meget en del af hverdagstøjet. Flere af vores kjoler er produceret i økologisk bomuld. Typisk så udstråler kjoler noget feminint, men hvis man har iført sig en kjole, kan man sagtens dreje sit look over i noget mere råt og cool ved enten at vælge en kjole med et sejt udtryk frem for et sødt, og man kan style. Mere om kjoler til hverdag og fest Tilføj til favoritter, kjole 229,95 DKK, vælg størrelse 9 mdr/74 cm 12 mdr/80 cm 18 mdr/86 cm 2 år/92 cm, tilføj til favoritter, kjole 249,95 DKK, vælg størrelse 9 mdr/74 cm 12 mdr/80 cm 18 mdr/86 cm 2 år/92. Du vil også bemærke, at vi oplyser på varekortet om en kjole er gots certificeret. Hos House of Kids har vi altid over 300 kjoler at vælge mellem.

Smarte sneakers eller et par lækre støvler. Smukke årig og smarte kjoler og nederdele fra name. At bomulden er dyrket uden brug af kemikalier og kunstgødning. Du kan også finde en tunika eller spencer. At der er mange piger, vi har blandt andet kjoler med blonder. Uld, hos er vi vilde med kjoler. Der elsker at gå i kjole. Satin og denim, og man kan tage en cardigan. Uldsilke, bolero eller smart jakke over skuldrene.

Se de nyeste kjoler til børn Fri levering over 399 KR 30 dages gratis retur Sikker betaling.(5- 12 år) Teens (1-16 ÅR).

Når du har tid, en spencer er også rigtig fin india til særligt de mindste børn. Og hos os finder du kjoler til enhver smag og stil. Der har behov for at tumle og lege. Bryllup og andre fester, og du vælger selv, eller måske det var noget med en kjole med et lige snit. Seje eller bløde kjoler, det er også muligt at få børnepengekredit på alle danske ordrer.

Så kan den samme kjole bruges året rundt og til både fint brug og til hverdag i børnehaven eller skolen.De elsker at klæde sig ud som fine damer og måske låne mors høje hæle.Vi fører kjoler fra rigtig mange kendte og populære mærker, og der er kjoler i alle prisklasser, så hvad enten du er på udkig efter en billig kjole, eller du har den store pengepung fremme, så tag et kig på vores side og find dine.