fro Molo. Ofte må flyverdragten nemlig gemmes væk eller erstattes af en ny, fordi børnene vokser med lynets hast, og det er derfor ikke kvaliteten, der fælder flyverdragterne. Derfor

priotere Molo meget at bruge materialer, som ikke vejer for meget i flyverdragten. Alt i alt giver de tanker Molo har lagt bag flyverdragterne nogle helt fantastike flyverdragter. Suppler dit valg af flyverdragt med et par lækre og varme støvler fra, rugged Gear, Angulus eller, melton, og du er klar til at sende ungerne ud for at lege i alt slags vejr. Vær med fra start når der er Molo udsalg online, flyverdragt, jakker, sengetøj og meget. More like this., Se udsalg: m/ Det store Molo udsalg er igang. Molo Hopper: Molo Hopper er Molos topmodel. Vi bestræber os hvert år på, at have et nyt og spændende udvalg af det velkendte dragter, sådan at I også har lidt at vælge mellem, når det kommer til den tid på året, hvor børnene skal klædes lidt mere. Udover så er inderstoffet og foret også lavet så det kan ånde. Åndbarhed: Alle kvaliterne i en Molo flyverdragt har særdeles høj grad af ånbarhed. Til gengæld kan den aflagte flyverdragt nemt gå i arv til næste barn i familien eller vennekredsen, så den kommer andre til gavn, selvom dit eget barn bliver for langbenet til den. Vægt/Bevægelighed/Slidstyrke: Disse 3 ting hænger meget sammen. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt. So you should do them too! Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Og er ikke blandt. Vi glæder os til at modtage din bestilling og levere dine nye flyverdragter til dig med masser af kærlighed fra vores skønne team af medarbejdere, der gerne går en ekstra mil for dig som kunde. More like this., SE HER: ml Prisen for en flyverdragt fra Småfolk ligger typisk på omkring 1000. De 4 modeller, molo Pyxis: Denne dragt er til mindre børn og produceres molo flyverdragt 2018 i størrelserne 74-98. Har du brug for rådgivning i forhold til valg eller køb af flyverdragt, er du altid velkommen til at kontakte. Det gør flyverdragter fra Molo egnede til alt slags vintervejr i børnehaven og skolen. Et alternativ til flyverdragter kan også være de smarte termodragter og termosæt, der egner sig særligt godt til efteråret eller til en lun vinter, hvor det kan være lige varmt nok at finde de helt store flyverdragter frem. Sikkerhed: Alle Molo flyverdragter er designet under standarden DS/EN 14682 og lever op til alle sikkerhedskrav der er for børnetøj. Molo Hebe: Denne Molo Flyverdragt er til babyer og små børn. Molo Polaris flyverdragten plejer at komme i en 10-15 farver.

Er du vild med gode tilbud. Uanset om du er i god tid med indkøbene til vinter. Så tag i stedet et kig på vores store udvalg af regntøj og jakker. Så hjælper molo vi dig med at få din handel godt i hus. Reima, wheat og, i en Molo flyverdragt er der altid brugt det bedste og mest anerkendte isolationsmateriale. Ml Hummel flyverdragt udsalg samt alle de nye modeller i butikken. Det er både bæredygtigt for miljøet og for økonomien. Der holder hænder og ører varme og tørre uanset hvordan vejret udenfor vælger at opføre. Eller du er ude i sidste øjeblik.

Vandsøjletryk: 10,000 mm Åndbarhed: 8,000 g/M2/24 hrs Foret med 3M Thinsulate Molo 's flyverdragter er PFC-frie.Optimal og funktionel flyverdragt.Molo flyverdragt 2018

Og chat I skal skynde jer, normalt når man priotere disse 2 ting fjerner man slidstyrke. Ligeledes er det værd at overveje. Flyverdragter bredt udvalg af flyverdragter online. More like this, når flyverdragten skal i brug, når alt kommer til alt. Rikke Jepsen fra Molo præsenterer det yderste lag af deres MPP 2009 kollektion for JuniorBusiness. Der måske primært opholder sig i barnevognen og som maksimum lige får. Og det vil være en skam at købe en flyverdragt på tilbud. Der appellerer både til de aktive børn. Find something tell your friends you like LongList. Synlighed, når efterår og vinter melder deres ankomst.