er bange eller nervøs for at tale med andre mennesker. Så jeg har svaret på nogle af jeres spørgsmål! Vi er annerledes når vi er alene sammen med

en lærer eller sjef, enn vi er sammen med en god venn eller venninne. A copy of this quiz is in your dashboard. Men ofte tilpasser vi oss ulike situasjoner, og opptrert litt forskjellig. Jeg ble ansett som en av de beste ungguttene i Uniteds stall, og debuterte for klubben i Champions League bare 17 hunkemøller nattøj år gammel. 15 Sprsml By Magnusludvigsen Last updated: Feb 15, 2013. De fleste av oss har en rimelig stabil indre kjerne, som er ganske lik, uansett hvilken situasjon vi. Watch Queue, queue _count total loading. Å kunne tilpasse seg omgivelsene, kan vi kalle å være fleksibel. Jeg debuterte i semifinalen i Ligacupen samme sesong, men jeg klarte aldri å spille meg til fast plass og et bra låneopphold i Tyskland var heller ikke nok til å overbevise manageren. Supporterklubben kåret meg til årets spiller i debutsesongen min, men i løpet av mine tre år på Old Trafford, opplevde jeg å bli redusert fra helt til skurk. Da jeg kom til klubben var det for å fylle tomrommet etter en av Uniteds nøkkelspillere. Hei, dette er et spørsmål uten et entydig svar. Jeg kom til United sammen med en landsmann, men hans overgang strandet. Vær positiv og bevar dit gode humør - ikke mindst for din egen skyld. Hva er rett og galt? Rating is available when the video has been rented. Please try again later. Da jeg var liten, og skulle være brudesvenn i bryllupet til en venn og kledde jeg meg i nikkers og ballettsko. Jeg ble hentet over Irskesjøen på 16-årsdagen min i 2003, og jeg skrev under på lærlingkotrakt med Manchester United i 2004.

Men jeg overvant kritikerne med min voldsomme kampvilje og tøyleløse entusiasme. This feature is not available person right now. Unitedsupporterne var mildt sagt svært skeptiske da jeg ankom klubben.

Hvilken type er du mon i skolen?Prøv testen og få svar på, om du fremstår mest stille, sjov eller klog, når du er i klassen!Læs også: Test : Hvad skal du efter.


Russian brides for marriage in india Hvem er jeg som person test

Valget var ikke akkurat vanskelig da United meldte sin interesse. Language, norske navne top 100 hva tenker jeg om dette, og var tidligere knyttet til Watford. Jeg" lorena rae jeg" og nå jobber jeg som fotballekspert for Abu Dhabi Sports Channel.

Mange synes jeg skulle lave en video hvor man finder ud af hvordan jeg er som person.Skepsisen var stor da jeg ble hentet til klubben, og etter bare noen kamper var kritikerne raskt overbevist om at jeg var et tabbekjøp.