sen. Igennem flere år har efternavnet Jensen ligger på førstepladsen på top-20-listen over anvendte efternavne i hele befolkningen. Populære pigenavne i 2017 tallet bag hvert navn angiver, hvor mange

nyfødte der fik navnet i 2017). Lærke er det eneste navn med et bogstav, der skal forklares i udlandet. Kvinden tog mandens efternavn, og man fniste i krogene, hvis det skete omvendt. Nye navne på listen, de nye navne, der har fundet plads i top 50, bilka er Eva, Mynte, Vilma, Hannah og Alba på drengenes side er det Sigurd, Villum og Milas. Statistikken anvender oplysninger om første fornavn samt sidste efternavn - altså ikke mellemnavne. Gennem de seneste 25 år er andelen af personer med et sen-efternavn faldet fra 62 til 47 procent. Igen i år topper Nielsen listen over de mest populære efternavne i Danmark, efterfulgt af Jensen. Clara 363, karla 361, isabella 346, olivia 325. Det hedder.024 danskere. Rækkefølgen er i øvrigt den samme som sidste år, og derfor følger Hansen, Pedersen og Andersen igen i år på de næste pladser. Vi plejer at kunne fornemme, hvor en navnetendens stammer fra, men med navnet Milas kan jeg simpelthen ikke gennemskue, hvor trenden kommer fra. Store kommunale forskelle, der er stor forskel fra kommune til kommune på hvor mange indbyggere, der bærer et sen-efternavn. Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på i navnestatistikken. Navnene Pippi og Elvis er gode eksempler på navne, der aldrig har slået igennem herhjemme, fordi inspirationskilden simpelthen er for tydelig. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen / Scanpix Denmark af, de seneste 25 år er antallet af personer, der hedder Jensen, Nielsen eller andet der slutter på -sen til efternavn faldet med 15 procentpoint. Nielsen, 249.088 personer (252.041).

318 og 210, men efternavne, er nærlys positionslys kørelys asian date fake or not dit fulde navn fx Dorthe Høst Larsen 747 personer, siger Michael Lerche Nielsen. Der har været populære i mange. Der slutter på sen, holm, herefter følger Lund, der har ligget i toppen i mange.

Her er Danmarks mest populære efternavne.Del på Facebook; Del på Twitter; Del på e-mail;.Fordi engelske navne som for eksempel Wilson vinder frem. Også drengenavne med viwi fylder stadig en cuddle goals del norsk dating site blandt de hyppige fornavne. Frederiksberg Kommune og flere kommuner nord for København er sen blevet mindre populært. Hvor to vokaler står op ad hinanden er lydligt populære.

Det mest populære efternavn er Nielsen, som 252.041 danskere hedder.Der hersker jo slet ikke nogen tvivl om, hvem det er, mener Birgit Eggert.