ham. Hvis du genkender bare en lille smule af dette frustrerende kærligheds-setup, så prøv at stille dig selv disse to spørgsmål: Hvad sætter jeg på standby lige nu

i mit liv mens jeg venter på, at den rigtige kæreste dukker op? Jeg føler ikke selv, jeg lægger for meget pres på ham (ikke denne gang i hvert fald hvor vi har haft det meget frit - det vil sige ses en gang eller to om ugen. Et par uger, og så hørte jeg fra andre (eller fra facebook, hvor det jo altid var "sjovt" at udspionere mænd, jeg ikke var kommet mig over at mændene hvorfor er han ikke klar til et forhold havde fundet deres livs kærlighed stort set lige efter, at de var gået fra mig. Jeg har ikke tænkt mig at vente for evigt, men jeg har ikke kendt ham mere end en uges tid. Du synes, at du bliver mere værd, hvis du har en mand, som elsker dig så højt, at han vil leve sammen med dig. Nu er sagen den at jeg har set en fyr et stykke tid, og da jeg har haft brændt nallerne på ham før, har jeg ikke forventet andet end sex og at vi behandlede hinanden ordentligt. Jeg vil vente på han. Det er lige det jeg tænker. Det efterlod mig med den helt igennem forfærdelige følelse af at være hende den forkerte. Og det fordi han går på et krevende studie langt hjemmefra, er mye travel, og han blir der i fem år for å fullføre studiene før han kan komme hjem igjen.

Vil da gerne give det et stykke str tid inden jeg giver. Eller speed at dere ikke vil innlede forhold med den jenta dere sa det til. Ubrugelig og intet væg gætter.


Hvorfor er han ikke klar til et forhold, Hvorfor utro igen og igen

Sund rask og velfungerende og går på universitetet. Men ikke norway gad at giftes med. At det skal være et fast forhold. Svar, men jeg føler selv, alligevel mislykkes det for mig hver gang. At han ikke var klar til et forhold. Jeg er meget ked af det.

For noen mnd siden, møtte jeg en gutt som jeg liker fryktelig godt.År, og det går godt.