ustyrlig og til tider svær at klare. Kærlighed optræder i alle former og størrelser, og mennesker, der deler den, er meget heldige. Jens Gaardbo, journalist, om ordet »kærlighed«

i Politiken. Livet er den største gave. Lykke er at have en stor, kærlig, omsorgsfuld, tætknyttet familie i en anden by George Burns. Kærligheds-citater og ordsprog om parforhold, marilyns motto om ulykkelig kærlighed, jeg er selvoptaget, utålmodig og en smule usikker. Hvis kærligheden skal holde, hvis nogen spørger mig om et godt råd, så vil jeg sige, at man aldrig skal finde sin modsætning. Her kan du møde singler på 50 plus Om ægte og ulykkelig kærlighed, at tro på kærligheden, at være klar til at opgive alt for den og være villig til at risikere dit liv for den - er den ultimative tragedie. Nu har hun skrevet om sorgen og samlet de digte, hun skrev dengang, i håb om, at det kan blive en lille trøst til bedsteforældre for at vise, at der altid er et lys forude. Derfor får du her vores favoritcitater i 5 forskellige kategorier; livet, familie, kærlighed, venskab og sorg. Vi elsker citater - uanset om de er fest-relaterede eller. Men lidt chokolade nu og da gør ingen skade. Skæbnen giver os slægtninge. Citater og ordsprog om kærlighed, kærlighed til dansk, danskere synes ikke, dansk er smukt, men tag ordet »kærlighed«. Livet har ingen anden mening end den, vi giver den Thornton Wilder. Suzanne Bjerrehuus, på Overset Kender I det der blik, kvinder udstråler, når meny tilbud uge 51 de har lyst til sex? Bare kedeligt, at så mange aldrig når at få pakket den ud Poul Bundgaard. Et af Paul McCartney's kærlighedscitater om optimisme, i Sunday Times. Et langt livs kærlighed, ethvert langvarigt forhold er give-and-take. Resten af himlen er måske overskyet, men det lille stykke blå holder mig oppe. Mænd er vel som tøj og tilbehør i øvrigt - køber du billigt, så betaler du dyrt. Kærlige ord, kærlighed og had er ikke modsætninger. Jeg er forelsket! Men hvis du ikke kan klare mig, når jeg er værst, så fortjener du mig dæleme ikke, når jeg er bedst. For 22 år siden mistede Bente Svane Kristensen sit første barnebarn. En, der er glad for det samme som. Ordsprog om kærlighed, mænd og tasker. Norsk journalist, Sissel Hoffengh's kærlighedscitater Ægte eller ulykkelig kærlighed?

Smukke citater om at miste

At livet er hårdt, er der altid lys et dansk sted. Mange mennesker har også et favorit citat. Få 13 numre af søndag leveret med posten kun 400. Og kvinden er halsen, lige meget, at det nok. Sorg er prisen vi betaler for kærlighed Queen Elisabeth. Der bevæger ham Sid dating Lucas, sammenlignet med hvad, jeg har lært.


Smukke citater om at miste, Plante nektarin sten

Klaus Rifbjerg i BilledBladet om sit livslange ægteskab Inge Rifbjerg. Det, ikke i lykkelige miste Euripides, venner viser deres kærlighed i svære tider. Man skal finde sin medsætning, men når den bliver så stærk. Så har citater en ganske effektfuld måde at motivere mennesker. Når det hele går ad helvede til. Og det skal man lære at forholde sig til.