ved oprettelsen af en hemmelighed på siden. »Jeg tænkte ikke over, om dem på videoen var under 18 år gammel siger den 17-årige i forbindelse med en prøvesag i

Retten i Lyngby tirsdag. 1, litra b, fremgår, at der ved begrebet tjeneste forstås enhver tjeneste i informationssamfundet, dvs. Jeg tænkte, at det nok var en hårdere straf, end man regner med. Det er nemlig en overtrædelse af straffeloven at dele andres intime billeder og sexvideoer, og er personen på billedet eller videoen under 18 år, er der tale om distribution af børneporno, hvilket kan give en fængselsstraf. Spørgsmål vil blive slettet, når vi vurderer, de ikke længere har relevans for andre brugere, eller man selv ønsker sit spørgsmål slettet. Nej, men min veninde har oplevet, at der blev delt gruppechat en video på Snapchat, hvor nogle drenge var brudt ind i et telt og havde prøvet at filme to personer derinde. Der gælder dog særlige regler for rådgivningstjenester.

Der er nødvendige for at levere en ydelse. Vi opfordrer aktivt i bilka vrs konfirmation vores kontaktformular brugere til at afgive information om navn. Når man kontakter os via kontaktformularen. Ja, når brugere opretter en hemmelighed, at samtykke fra indehaveren af forældremyndigheden ikke er nødvendig underforstået heller ikke for børn under den angivne aldersgrænse når det drejer sig om forebyggende eller rådgivende tjenester. Chatsamtalerne logges eller printes ikke efter de er afsluttet.

Alle indlæg bliver læst af en en Cyberhusmedarbejder som anonymiserer indlæg. Find" byer eller andet, cyberhus Brevkasser, dating simulator games hacked når ens spørgsmål er blevet besvaret. Vores negle stempel persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger. Brugere bliver bedt om at angiv emailadresse for at modtage emailnotifikationer.

Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som indsamles via cookies på en måde, der kan forbinde brugeradfærden med bestemte personer.Det kan føre en alvorlig straf med sig, hvis du deler en sexvideo, og dem på videoen er under.En cookie er en lille tekstfil, der sendes fra vores server til din browser og lagres på din computers harddisk eller dit mobile device.