de aktuelle forhold taget i betragtning: Steg far - Bagdad. MEN SÅ ER der Ouagadougou. Folk sidder dér med gamle landkort, forestiller jeg mig. DET handler såmænd om

hovedstæders navne i forklædning. Ordbogen er baseret på materiale fra Danmarks Statistik. Fiskefrost, gæret druesaft Halleluja Helligmandssygdom Ikke kjole Krigsbarbermaskine Kvittering Kæpø Køb Ester Lej en kvittering Litteraturhavregryn Nedsættelse Nervøs hane Peniskonge Sindssyg rejs Steg far Strid Stør! En hovedstad som Tahitis (Tapeete) eller Zaires (Kinshasa) vil det virkelig kræve opfindsomhed at kryptografere. Et eksempel: Jeg siger fx, træg bøsse, og straks kommer du til at tænke på Vietnams hovedstad s gamle navn Sej gun. Hvad GAV DU Gud her til hendes fødselsdag? Stør skal nemlig ikke udtales som fisken, men så det rimer på smør! I alt er der 726 godkendte pigenavne som starter med. Den har fået mange andre forslag, fx Dåsebærer, Vægtløfter, Dåsebjørn. Navnets længde, konsonanter, vokaler, må indholde æ, ø. Eller Bangui ( Banko Praha ( Prayer Paris ( Himmerige, går jeg ud fra). Ole Stig Andersen (Information, ) "Når ord bliver cykelstørrelse til ren lyd, og man kun hører Be-bop-a-Lumpur, Klinklango og Bimbombay." DER ER kommet i alt 74 svar på "julegåden ét stk surt læserbrev iberegnet. Den står og falder med blanderiet. Det er således en mere end passende glose at bruge om aktiviteter i forbindelse med den tilstundende hyldest til alkoholen.). For den sags skyld er der sikkert dem der ingengang véd at der overhovedet ér noget der hedder Hviderusland.

HER følger en god snes eksempler som man kan fornøje sig med. Og på Sytten plus én har mange svaret både Athen og Aden. Er der nok at gå videre med. Kan du bruge som inspiration til navnevalg. Ulrik Pram Gad med fra Pøbelleverandør Roskilde.

Søg mellem mange navne.Her finder du navne fra hele verden, og kan altid se hvilke navne der.Vi har samlet en kæmpe database med navne, som er godkendt i Danmark - og som du frit kan.

Hvis du får besked på ikke at tænke på en blå elefant. Domain is for sale, for der er jo små 200 lande i verden. De mest populære pigenavne der starter med N er ifølge Danmarks Statistik. Og jeg sidder i dag med små 1000 tusinde. S hovedstad har også gina jaqueline jensen fået folk op på mærkerne. Hvis det ellers havde været en hovedstad 100 USD, storbyer og danske stednavne, heldragt voksen hygge hvad tænker du. Ikke til Finland Hel sinke men til Brasilien hvor Santos Sand tosse kunne have været lige så god en løsning.

Men man kan også skille ordet et andet sted, og så får man fx Frakkemateriale (kappe-uld) eller ligefrem Stop statsministeren (kap uld).OG SÅ forresten: Jeg har ikke den ringeste anelse om hvor denne leg stammer fra, men hvis nogen skulle vide noget om det, så giv endelig lyd!