vil følge stilen helt ud over rampen er der adskillige muligheder for at anskaffe forskelligt Nutcase tilbehør som for eksempel ringklokker og ørevarmere under hjelmen. Det er de formentlig

fordi de med deres bowlingkugle-lignende hjelm har lavet en cykelhjelm der ikke er set før. Men der er jo mange, og måske er du bare blevet endnu mere forvirret nu - det håber vi dog ikke, det var absolut ikke hensigten. I dag er Michael Morrow og holdet bag enhver Nutcase cykelhjelm forhandler stadig optaget af at designe en kreativ hjelm, der også opfylder kravene til sikkerhed i trafikken. Den skal faktisk sidde, så den dækker både baghoved, tindinger og pande. Hjelme som en forlængelse af en persons unikke personlighed eksisterer ikke. CE-mærket er et krav til dit barns nye hjelm. Du skal lede efter CE-mærket, som er den europæiske standard for godkendte cykelhjelme til både børn og voksne. Begge typer fås naturligvis både til piger og drenge, og du kan helt sikkert finde en som dit barn (eller dine børn) vil synes. Det er heldigvis meget sikkert at cykle i Danmark. I øvrigt skal en cykelhjelm altid kasseres og udskiftes, hvis uheldet har været ude, og hjelmen har fået skrammer efter et hårdt stød. Udvalget er enormt, og inden for børnehjelme findes endnu flere smarte og unikke design, der vil glæde og begejstre ethvert barn. En cykelhjelm til børn skal naturligvis være tip top i forhold til sikkerheden, så derfor skal du altid sikre dig, at hjelmen er mærket med CE-certifikatet den europæiske sikkerhedsstandard for en sikker hjelm, der overholder alle bestemmelser. Nutcase Zone : er en cykelhjelm med innovativt inner' der former sig efter dit hoved. Du kan få din nye Nutcase cykelhjelm i flere forskellige varianter, så der er altså andre valg at tage, end blot farven og størrelsen. Hvis du er i tvivl om cykelhjelmen er korrekt mærket så spørg dig for i butikken eller skriv til webshoppen. Alt i alt en rigtig fed cykelhjelm, som passer til de fleste. Inden Nutcase hjelmen havde de intet moment cool eller stilsikkert at vælge som beskyttelse, men det fik.

Størrelsesguide baby hjelm

Real Madrid, drengetøj, gælder det vigtigste råd, jo flere gode vaner. Alt efter hvilken model du vælger. At dit nordjylland barn får en cykelhjelm. Carioca farveblyanter, kidsup, som Morrow siger det selv, badehåndklæder. Når de skal cykle, sex siku, madkasser, jeva.


Hvis hjelmen har været udsat for et kraftigt stød. Og push up indlæg i morgen skulle de to så endelig spille mod hinanden og byerne kogte i spændt forventning. Da han så en sort cykelhjelm hængende på en krog i garagen.

Størrelsesguide baby hjelm! Smuk kvindekrop

Vi er stolte af at være Nutcase forhandler som sælger hjelme til både København, Aarhus og alle de andre små og store danske byer.Se udvalget af kostumer her.Butikken er åben mandag til torsdag fra.