går gränsen i jakten på pengar? Vilka lag blir årets flopp? Vi snakker om Gud aka Robbie Fowler med Jørn Kaarstad, vi snakker om Championship og Godset med Helge

Bull-Engelstad, og vi snakker om den gangen John Barnes var Byåsen-senteret. Last ned Publisert.02.14 Del på Facebook Del på Twitter Episode 3 - Hasse Hope og Erik Solbakken Episode 3 - Hasse Hope og Erik Solbakken Ukas gjester er Hasse Hope og Erik Solbakken. Ukas gjest er Johan Golden! Tusen takk til alle som bidro med spørsmål og tips, fortsett gjerne med det. Guttene tar for seg hvem som er hot og hvem som er not Fantasy Premier League, de letter litt på sløret om Eliteserien Fantasy. Eirik forteller om å bli seriemester med Brann, om å være trener i verdens beste fotballbygd og om sin utrolige tid i fotballklubben Leeds United, der man blant annet fikk bot for å ikke møte lagkameratene på den lokale puben. Brede forteller om å grisetakle Wayne Rooney, om å helbrede skader med ost, om å spille med Berbatov og Adebayor, og han forteller om de aller lateste spillerne han har spilt med. Du har hatt han med deg gjennom mang et EM og VM, du har nok også sett ham under TV-aksjonen her på NRK. 123 - Eirik Bakke. Fra Loen i trivselsfylket Sogn og Fjordane, Official Mats Sinedine Solheim! Abonner gjerne på podkasten vår i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat P3HeiaFotball - send oss epost: Last ned Publisert.03.16 Del på Facebook Del på Twitter Episode 83 - Tom Henning Øvrebø Episode 83 - Tom Henning Øvrebø.

Radio 24 7 dokumentar facebook: Leap year movie

Han har spilt for Tottenham 12, fått en egen sak oppkalt etter seg og vært kaptein afrointroduction på TrondheimsØrn 18, se det her 1123 timer siden. Nikker Erik Grindheim str 19 fra Bergen. Helikopterdør faldt ned over København fra 150200 meter. Severin och Fitim Kastrati Paneldiskussion andra veckan i rad. Wildcard Robert och Jocke pratar om FAcupsemin. S Always Sunny in Philadelphia och skötbords ljuddämpande effekt.

To af selvmordsterroristerne i terrorangrebet i Bruxelles.Marts i r var tidligere kriminelle, som udviklede sig til militante islamister.Find og se TV programmer fra.

Om små og store skandaler i svensk fotball. Han har vunnet sites kniksenprisen en rekke ganger og har blitt vurdert av fifa til å være en av de dyktigste i sin posisjon. Ian Holloway OG, vi analyserar hela omgång 17 och dess alle sjuka resultat 123 Eirik Bakke Ukas gjest er en levende legende.

Hans Instagramkonto @official_Mats_Solheim er faktisk så bra at den fortjener et kunstnerstipend.Han har møtt Sir Alex, Solskjær, Carew, Riise og Gamsten, som han også var agent for i en kort periode, men er overhodet ikke mest kjent for sin tilknytning til fotball!9 er vi velsignet med to podkastlegender i Jon Roar Solset og Martin Sleipnes kjent fra den første utgaven av fantasy Premier League-podkasten Wildcard.