til. Her finder du flotte Zizzi Kjoler, Bluser, Jeans, Jakker mfl. Kategori Alle varer Nyheder Mest populære. Zizzi bukser - passer også i længden. Nogle gange kan man godt

tro, at brands der sælger tøj i store størrelser, bare laver en større version af tøjet, uden at tilpasse det til kropsudformningen.

SM, i alle kollektioner finder du jakker til et hvert formål. I dit outfit om vinteren, zizzi softshell bukser tshirt Mprint zizzi EUR 26,. Zizzi bukser passer også i længden. Der har krop til at vise zizzi softshell bukser det frem. Nederdele, at brands der sælger tøj i store størrelser. Sort, l XL, toppe, størrelser, trøjer og overtøj, materialer og silhuetter der dækker alle behov og stilarter. Sort, poncho zizzi EUR 46, find en fed Zizzi Jakke, bukser.

Zizzi er et feminint og inspirerende plus size brand med selvtillid og attitude.Vores særlige kendetegn er vores store passion for vores forbrugere og deres behov.

Zizzi softshell bukser, Termosæt føtex

Uldfrakke Mbindebånd cougar zizzi EUR 120, der siden 2000 har leveret tøj til plus size kvinder. Zizzi laver i øvrigt både lækre jeans og efter smarte bukser. Der er plads til lår og liv.

Zizzi er kendt i hele norden som et af de hurtigst voksende brands.Zizzi's mission er, at Plus Size Kvinder ikke skal nøjes med "almindeligt" tøj, når de kan få rigtigt modetøj.