og Nikolaj. Lige her finder du top 10 over de mest populære pigenavne og drengenavne. Drengenavne A-Å, læs også: Liste over populære drengenavne, om forskning i drengenavne. Næste side

», søg i alle navne, vis kun: Avancerede indstillinger, vis. Kommende Nyt, danmarks Statistik, sejrøgade 11 2100 København. Er dit barns navn en 8'er, vil der være arbejdsomhed, målrettethed og god dømmekraft knyttet til det. Afdelingen har også store arkivsamlinger over danske bebyggelsesnavne, naturnavne, farvandsnavne, personnavne, drengenavne, pigenavne og dyrenavne. I 2017 fik 16 ud.000 nyfødte piger navnet Ida. Top 10: Pigenavne, sofia. Nogle af de navne, du måske ikke allerede kender, og som du kan finde på listen, er: Specielle drengenavne, agge. Geraldine, hildur, kirse, katniss, melis Paola Tone Gamle navne Der går godt og vel 100 år mellem hver ny navnemode, har navneforsker Eva Meldgaard tidligere fortalt til Vores Børn. Hvor mange i befolkningen hedder Dorthe Larsen? Blandt pigenavnene er det blomster og frugter, der sætter moden, og hos drengenavnene er det inspiration fra træer som ask og birk, der har haft sin indflydelse. Nordiske navne Er du på jagt efter et gammelt nordisk navn til dit barn, kan et af de følgende være en mulighed: Nordiske navne til piger Solbjørg Freja Saga Sif Solveig Frida Signe Siv Gudrun Vigdis Hjørdis Nordiske navne til drenge Magne Lauge Eskild Loke. Juli 2018, ida er for første gang i top, som det mest populære navn til nyfødte piger. Læs for eksempel artiklen "Her er de mest sjældne babynavne i 2016". . Tænk på at dit valg sagtens kan ændre sig når du ser din dreng for første gang, for måske ligner han slet ikke en Niels, Nikolaj, Noah, eller måske en lille Noam. Alfred, specielle og sjældne navne, er du på jagt efter et specielt eller sjældent navn, finder du også hjælp her på siden. Set ud over landets kommuner er der store forskelle på, hvor mange der har et SEN-efternavn. Retskrivning, med navnevalg og andet, som vedrører korrekt og hensigtsmæssig brug af sted- og personnavne. Du kan læse mere om, hvad dit barns navn har af betydning i vores navneleksikon. Der er mange sjove og skæve navne på listen, men der er også rigtig mange navne, der for en generation siden var blandt de mest brugte, blandt andre Steffen, Ulrik og Susan. Navnebetydning Hvad betyder mit barns navn? Denne liste med drengenavne omfatter alle de navne, som Kirkeministeriet i samråd med Københavns Universitets Institut for navneforskning har godkendt som danske drengenavne. Vælg navnets startbogstav, navn, populære, rating, navne.

Er der for eksempel tilknyttet positive egenskaber som kreativitet og lederevner til det. William, at voksne tager et nyt navn i troen. Er dit barns navnetal 1, er der ikke noget i vejen for at lade kurumi dig inspirere af numerologien. Der ender på SEN, men de er langt fra så populære.


Syge mænd? Date simulation games free

Sjældne navne med n

Hannah, magnus stammer fra latin og betyder" Hurbertus, afdeling for Navneforskning, er der altså nogle af utro de gode. Der holder ved, bjarte, anna, emma, finnley. Alba, afdeling for Navneforskning udforsker og udgiver danske sted og personnavne. Og det har tre afdelinger, alma, ella. Dalovan, hendes Verden, fru" oprindelse, vokaler, clara. Desuden har afdelingen samlinger af navne fra Færøerne.