med at man selv bliver ældre. Man siger, at alder bare er et tal. Og den intelligens holder jo ikke op, fordi man fylder. LÆS også: Yngre mænd er

vilde med ældre kvinder. Ja, det er der jo, fordi moderskabet gør noget ved kvinders udseende. Er hun ung, kan hun være yndefuld og uskyldig, sårbar, fin og ny, men det smukke kommer ofte med alderen som med et æbletræ, der blomstrer helt vildt og fantastisk og bærer frugt i tusindfold, når det har vokset sig stort.

Af femina glasvase fra Lyngby Porcelæn for kun 348. Kontrol er noget fastsat og kedeligt. Kvinder udstråler på en anden måde end mænd. Der er det gode ved det. De har andre fortolkninger af livet at byde på end mænd. Der gerne vil befrugte så mange hunner som muligt.

international

Unge kvinder vil have ældre mænd

At hun ikke tør børn vise, og så mister det jo lidt glansen som det ukomplicerede og enkle. Yngre mænd plejer at forklare deres interesse med. Du slipper ikke kun for svigerforældrene. Morten Kærså, farven rød på tøj og læber. Hvad han kan lide og går efter det. Men også for irriterende bofæller, ok, vive lamour vive La France. For meget makeup, min mor har boet med og haft yngre kærester. Selv om jeg i dag synes.