fag er man ikke sjældent livets sidste samtalepartner. Der er mange ting som ikke rør mig på nogen måde, men Birgit provokerede mig virkelig mærkbart. Hun havde også tilføjet

at In God we trust også bør fjernes fra penge sedlerne. Ifølge Ælle lykkedes det alt for godt ;o) Tammy, Karen og jeg kørte ud til Snoqualmie, hvor det nye casino tårnede sig. Ja, hvis i ikke vidste det så er jeg altså det de kalder Obamafarvet. Stakkels Dennise blev stående en rum tid til angsten havde lagt sig og hun igen kunne tage benet ned. Så besluttede jeg at der nok skulle vinkes lidt højere, så jeg stillede en éngangs tandbørste i hans kaffekrus. Du får jo aldrig nogen hund, så længe jeg også vil ha én, Du er en skide dyreplager, var det måske ikke dig der huggede halen af Poncho (en ørkenrotte vi led under i et par måneder, før jeg solgte den i den Blå avis). Fagligt er de virkeligt dygtige og man bliver konstant overhørt i et or andet. Det viste sig at være en super fed koncert.

Hvilket leder mig til, de kom langt med lommelygter og sammenklistrede papkasser. Samtidigt med at vi havde de 2 skønne piger på besøg. At man får en liste med hvad man skal købe online og medbringe i skolen a lave la 10 gule blyanter str. Så jeg måtte blive i Bastian 2 nætter.


Hair relaxer danmark

Hvor man kan sige at jeg har let til søvn. Men det sidste jeg har hørt er at han lever endnu. Den anden må jeg indrømme omegle at jeg havde svært ved at slippe. Kunne de ikke bare ha heddet survivor. Da koncerten var ovre gik vi ind i natklubben hvor dansegulvet var pakket af godtfolk der alle prøvede at danse Beyounces All the single ladies dans. Jeg lagde blidt ud med at spørge om der var navneskilt på dem alle og om hvilken der var håndbagagen.

Jeg stemmer for fyrværkrifrit nytår.Æhhjoe, hvis der absolut ikke var andre?Jeg forklarede hende situationen og hun kunne ikke lade være med at grine.